alle verzekeringen

Staelens - Mestdagh Verzekeringen: gespecialiseerd in uw gemoedsrust!

Uzelf indekken tegen alle risico’s? Met Staelens - Mestdagh Verzekeringen gaat u fluitend door het leven. Want wij laten u door de bomen het bos zien. Zo kiest u de geknipte verzekering voor u.

 

Onafhankelijk advies

Elke verzekeringsmaatschappij probeert u te verleiden met fantastische voorwaarden. Staelens niet. Wij werken onafhankelijk, en zoeken samen met u de beste formule. Afhankelijk van u en uw gezin. En uw bedrijf. Want wij verzekeren ook zelfstandigen en kmo’s.

 

Geruïneerde patiënt?

Brak uw zoon in al zijn voetbalenthousiasme de ruit van de buren? Met een familiale verzekering voorkomt u een burenruzie. Uw verzekering betaalt de nieuwe ruit, en het akkefietje behoort snel tot het verleden. Een ongeluk of ziekte? Een ziekenhuisverblijf kost véél geld. Vermijd dat u geruïneerd naar huis gaat: kies voor een hospitalisatieverzekering. Staelens helpt u ook de juiste woning-, auto-, en levensverzekering uitzoeken. Én verleent rechts- en reisbijstand.

 

Bescherm uw werknemers

Als bedrijfsleider bent u verplicht om uw werknemers te verzekeren tegen arbeidsongevallen. En misschien wilt u in hun loonpakket ook een hospitalisatieverzekering opnemen? Laat u hiervoor bijstaan door Staelens Verzekeringen. Zo bent u altijd in orde, en zijn uw werknemers beschermd.

 

Risico’s tegenhouden? Dat kunnen we niet. Een burenruzie of financiële ramp vermijden? Dat wél! Maak dus snel uw afspraak bij Staelens Verzekeringen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review